„Żywność dla Europy”- europejska seria podcastów na temat żywności i rolnictwa

Sektor ekologiczny jest kluczowym elementem strategii „od pola do stołu”, która obejmuje cel zwiększenia udziału produktów ekologicznych w europejskim rolnictwie do 25 % do 2030 r.

W opublikowanym przez Komisję planie działania w zakresie produkcji ekologicznej określono, w jaki sposób ten ambitny cel zostanie osiągnięty.

 

Streszczenie odcinków w jęz. polskim

 

Żywność dla Europy – podcasty w języku angielskim

 

Źródło: https://ec.europa.eu/

Newsletter

Co miesiąc najlepsze teksty WW w Twojej skrzynce!

Najnowsze wydarzenia

gminy do 25 tys. mieszkańców
23.03.2023
- 03.04.2023
Cała Polska
17.03.2023
- 26.03.2023
On-line
01.04.2023
- 30.06.2023
gminy do 25 tys. mieszkańców
23.03.2023
- 03.04.2023
Cała Polska
17.03.2023
- 26.03.2023
On-line
01.04.2023
- 30.06.2023

Newsletter

Co miesiąc najlepsze teksty WW w Twojej skrzynce!